Oana Zăvoranu pleacă în America ca să se vindece de depresie

De: Mia Nicolescu / 12.12.2012, 10:00
Oana Zăvoranu pleacă în America ca să se vindece de depresie
După ce a luat o supradoză de pastile și a ajuns în stare gravă la spital, Oana Zăvoranu pleacă în America ca să scape de depresie.

Mărioara Zăvoranu a confirmat pentru Antena 1 că i-a cumpărat fiicei sale un bilet de avion și o să plece în America pentru a scăpa de crunta depresie cu care se luptă.

Deși ieri Zăvo a ajuns la spital după ce a luat un pumn de pastile, mama ei nu crede că este vorba de o tentativă de sinucidere, ci doar o pasă mai proastă.

„Oana are biletul luat și va pleca în America. Ea nu e în toane bune, dar nu a a ajuns atât de rău încât să își ia viața. Va merge acolo ca să scape de depresie”, a declarat Mărioara Zăvoranu.

Nici iubitul Oanei nu crede că aceasta a încercat să se sinucidă. El a mărturisit că bruneta lua aspirină, codamin și distonocalm: „erau medicamentele ei, pentru că sinuzita o deranja teribil„.

Oana Zăvoranu

Vă iubesc chiar dacă nu sunt în „apele mele” din cauza unei cumplite dureri de cap! Vă doresc o duminică frumoasă lângă cel sau cea iubită, pentru că, la sfârșitul zilei DRAGOSTEA e, de fapt, cea care te face să poți continua și atunci când simți că nu mai poți! Vă pupicesc cu tot suflețelul meu”, scria Oana Zăvoranu pe Facebook weekend-ul trecut.