Oana Zăvoranu prinsă în FLAGRANT! L-ar fi şantajat pe medicul Marek Vâlcu pentru 10.000 de euro

De: Mioara Tronaru / 23.05.2014, 08:27
Oana Zăvoranu prinsă în FLAGRANT! L-ar fi şantajat pe medicul Marek Vâlcu pentru 10.000 de euro
Oana Zăvoranu - audiată joi, timp de mai multe ore, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiţi de la medicul estetician Marek Vâlcu, pe care l-ar fi şantajat că dezvăluie informaţii compromiţătoare despre el - va fi cercetată în libertate.

Oana Zăvoranu a ieşit de la audieri şi a glumit cu ziariştii. „Nu vă mai îngrămădiţi că-mi spargeţi silicoanele. Acei bani reprezentau despăgubirea pentru operaţiile nereuşite”. Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat surse din Poliţie. Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat „mai multe probleme”. Conform ziarulring, ro, medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro. Astfel, după ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei. Potrivit surselor din Poliţie, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale. Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi. Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.