Oana Zăvoranu, striptease incendiar cu sânii goi (Poze & Video)

Apropo.ro / 20.02.2013, 11:30
Oana Zăvoranu vrea postul de asistentă în emisiunea lui Dan Capatos, motiv pentru care a arătat la ce se pricepe mai bine.

Oana Zăvoranu a făcut o seară de pomină în emisiunea lui Capatos, la Antena 1. Vedeta s-a dezbrăcat de inhibiții și a făcut tot ce i-a trecut prin cap.

Pe vremea apropo găsești timpul probabil pentru București și alte orașe

Astfel, a făcut un număr de striptease în care și-a arătat și sânii spre uimirea tuturor care nu s-ar fi așteptat la așa ceva. S-a dat cu tiroliana prin platou și multe altele. Totul pentru a dovedi că poate fi cea mai bună asistentă dintre toate candidatele pentru acest post.

 


 

Oana Zăvoranu a venit în emisiune extrem de decoltată, cu pantaloni mulați și un corset ce abia îi acoperea sânii. Ni se pare că vedeta a mai luat și ceva kilograme în plus de după momentul în care a fost internată în spital după ce a încercat să se sinucidă.

oana zavoranu

Astfel, cu noul ei look, vopsită blondă, Oana a făcut audiență așa cum puține vedete o fac, pentru că ea are mulți fani care o iubesc și o susțin în tot ceea ce face. Dar iubitul, iubitul ce zice că Oana s-a lăsat filmată în sânii goi?

Vă mulțumesc mult pentru toate aprecierile din această seară (n.r- marți)! Știam că mă iubiți, iar în această seară mi-ați mai demonstrat-o încă o dată dacă mai era nevoie. Ne-am distrat, ne-am simțit bine, ne-am făcut de cap și am demonstrat că facem SHOW dacă vrem. Sunt o persoană fericită, împlinită, nu mi-e rușine cu nimic din ceea ce am făcut, am știut mereu să îmi asum greșelile, să recunosc dacă sunt fericită sau tristă, dacă sunt bine sau nu, iar în acest moment al vieții mele toate îmi merg din plin, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Știu că mulți dintre cei care mă iubiți vă bucurați pentru mine și asta îmi produce multă, multă plăcere și liniște sufletească. Nu mai bag de mult în seamă frustrații și frustratele care din invidie și plictisul vieții lor anoste și anonime se mai trezesc lătrând pe ici pe colo. Acestora le urez din toată inima ‘poftă bună!’ Mă bucur de tot ce este frumos în viață mea acum și nu mă mai poate atinge nimic din ceea ce eu nu vreau sau nu las să mă atingă„, a spus Oana despre momentul ei incendiar.