Oana Zăvoranu susține că suferă de afecțiuni psihice

Apropo.ro / 04.06.2013, 14:00
Oana Zăvoranu susține că suferă de afecțiuni psihice
Pentru a avea o portiță de scăpare în procesele intentate împotriva lui Pepe, Oana Zăvoranu a declarat Tribunalului București că are probleme psihice.

Oana Zăvoranu a oferit Tribunalului București o scrisoare medicală prin care precizează că are probleme psihice – depresie, pe care le tratează cu medicamente pentru schizofrenie.

Pacienta în vârstă de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se internează pentru vărsături bilioalimentare precedate de greață, cefalee persistentă, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost internată cu insuficientă respiratorie acută și encefalopatie toxică polimedicamentoasa (ingestie voluntară de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine). (…) Anamnestic istoric de depresie tratată necorespunzător; recomandări: Carbamazepina (medicament folosit în tratarea epilepsiei și afecțiunilor maniaco-depresive) și Rispolept (indicat în tratamentul schizofreniei acute și cronice)„, se precizează în documentul făcut public de către Oana Zăvoranu.