Oana Zăvoranu va juca într-un nou serial

De: Mia Nicolescu / 14.05.2012, 09:31
Oana Zăvoranu va juca într-un nou serial
Oana Zăvoranu a pus mâna pe un contract în valoare de aproxmimativ 10.000 de euro.

După ce a declarat că a renunțat la televiziune din cauza lui Pepe, iată că odată cu divorțul, Oana Zăvoranu este pregătită să revină pe micile ecrane, de data aceasta nu doar ca invitată în platoul emisiunilor. Bruneta a semnat un contract cu postul tv Antena 1 care, conform unor surse din anutajul ei, ajunge la 10.000 de euro.

Se pare că Zăvoranca va avea două emisiuni de prezenentat, dar și un rol într-un film ce se va difuza începând cu această toamnă.

„Pot să confirm că acest contract cu Antena este extrem de avantajos și flatant. Include două emisiuni și rolul principal într-un serial din toamnă. Dumnezeu îmi face dreptate. Sincer, am ajuns să cred că numai cei extrem de controversați, neînțeleși, ciudați, cu trăiri interioare inexplicabile și acțiuni halucinante sau cei încercați și chinuiți până într-un punct sunt cei cu adevărat iubiți de Dumnezeu. Și sunt cei care ard intens și nu prea apucă să moară bătrâni”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu

Despre cel care i-a fost soț, cântărețul Pepe, Oana Zăvoranu susține că este un capitol încheiat din viața sa.

Cât despre fostul ei soț, Zăvo mai are doar atât de spus: „Pentru mine, Pepe este istorie. La mine este strict promisiunea de a-i arăta că șmecheră în relația asta am fost mereu eu, cu bune sau cu rele, am fost reală. Îl pun la respect cu probe, pentru că nu face decât circ voluntar. El nu mai există dacă nu vorbește de mine, orice, dar să fie despre mine”.