Oana Zăvoranu: „Vreau să lansez o televiziune online”

Apropo.ro / 07.01.2013, 12:00
Oana Zăvoranu:
Oana Zăvoranu are planuri de afaceri serioase pentru 2013. Vedeta va deschide o televiziune online, alături de câțiva prieteni apropiați.

Oana Zăvoranu, alături de Răzvan și alți doi prieteni jurnaliști vor pune bazele unei televiziuni online. Ideea a aparținut Oanei, și este un proiect la care ea se gândea de multă vreme.

Încep să-mi reiau activitatea jurnalistică pe care am lăsat-o în urmă cu ceva timp, iar elementul nou care apare în cariera mea profesională este colaborarea cu Oana. Se știe că este un om bun de televiziune și acest lucru îmi vine în ajutor. Ideea de a se implica într-o televiziune online i-a aparținut. Știa că tot timpul am filmări, eu fiind reporterul și producătorul unei emisiuni de monden tot pe online și acum, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu mine, a decis să se implice organizatoric în acest proiect. Astfel, vom îmbina utilul cu plăcutul„, a declarat Răzvan pentru Click!.

Prefer să nu intru în detalii pentru a nu lăsa loc la interpretări. Vreau să lansez televiziunea online și pe urmă să vorbim. Așa aș vrea să se întâmple cu fiecare proiect al meu„, a declarat Oana Zăvoranu.