Obama, inlocuit de Jessica Simpson ! (video)

Apropo.ro / 03.02.2009, 18:00
Obama, inlocuit de Jessica Simpson ! (video)
Cea mai recenta stire de senzatie devenita capul de afis al tabloidelor este silueta ingrosata a cantaretei Jessica Simpson.

Isteria siluetelor de la Hollywood capata proportii. Toata lumea isi da cu parerea, si, desi multi sunt de acord asupra faptului ca frumusetea cantaretei nu este stirbita de noile proportii, majoritatea sunt de-a dreptul oripilati de “indrazneala” acesteia de a se afisa cu cateva kilograme in plus.

Mai nou, evenimentul iese din sfera enterteinment-ului si ia proportii.. .politice.

Pe coperta ultimului numar al revistei US Weekly a aparut noua familie prezidentiala, insa fara… presedinte. Numarul contine un articol despre viata la Casa Alba a primei familii afro-americane, iar coperta initiala trebuia sa reprezinte intreaga familie.

Editorilor li s-a parut insa ca neglijenta Jessicai ar avea un impact mai mare asupra cititorilor decat chipul noului presedinte al Americii, Barack Obama. Acesta si-a luat portia de celebritate pana in prezent, neratand coperta niciuneia dintre publicatiile de succes ale Americii. Dupa ce a vazut coperta, presedintele a replicat catre reporter: “Da, e cam dureros”.

Urmareste reactia presedintelui Obama in clipul urmator:

Autor: Georgiana Fefea