Obeza care se îndoapă pentru a câștiga bani

De: Gabriela Voicu / 12.05.2013, 14:50
Tammy Jung are 23 de ani și scopul ei în viață este să fie cât mai grasă, pentru a câștiga bani de la bărbații cu fetișuri.

În timp ce multe tinere țin diete chinuitoare și sunt preocupate să rămână slabe, o britanică a ales să se hrănească forțat, că să fie cât mai grasă.

Tammy Jung are 23 de ani și arăta foarte bine până când a decis să devină obeză, că să facă bani lucrând pe un site unde bărbații cu fetișuri care adoră femeile grase vor plăti să o vadă mâncând.

În prezent, Tammy cântărește peste 100 de kg, dar speră să ajungă la 200, pentru a avea greutatea cerută de site-ul Big Beautiful Woman.

Dieta ei include 5.000 de calorii zilnic și uneori se hrănește printr-un tub special, când simte că nu mai poate mânca singură.

Tânără are deja mulți fani în întreagă lume, iar iubitul ei o susține, deși medicii au avertizat-o că poate avea probleme de sănătate.

Tammy și iubitul ei cheltuiesc zilnic 70 de lire pentru produse fast-food. Tânără mănâncă 30 de gogoși și prăjituri în fiecare zi. La micul dejun alege cârnați, șuncă și gofre, la prânz consumă produse de la McDonalda€™s, iar la cină preferă pizza sau mâncare mexicană. Înainte să se culce, ea folosește un tub pentru a putea consuma și un shake special, cu multe calorii, și se cântărește mereu pentru a fi sigură că a mâncat suficient.

În adolescență, Tammy juca fotbal și volei, dar era nemulțumită de cum arăta, chiar dacă era suplă. După ce a început să se îngrașe, ea a început să se simtă mai bine. „Cu cât sunt mai grasă, cu atât mă simt mai feminina”, declară femeia.

Tammy câștiga chiar și 1.000 de lire sterline pe lună, de la fanii ei, care plătesc pentru a o vedea mâncând.