Obiceiuri care îți distrug cariera

De: Mihaela Enache / 07.08.2013, 15:30
Obiceiuri care îți distrug cariera
Comportamentul tău ar putea fi motivul din spatele faptului că nu ești promovat la locul de muncă.

Expertul în imagine personală și etichetă Anna Musson atrage atenția că niciodată nu e vorba de un singur lucru care te poate face să îți ruinezi cariera, afirmând că, de fapt, e vorba de mai multe lucruri mici care, puse împreună, creează o impresie generală neplăcută.

Unul din obiceiurile care ți-ar putea ruina cariera este să bei prea mult la o petrecere organizată cu colegii de birou.

Alt obicei pe care oamenii ar trebui să îl evite este supra-promovarea de sine, rezultatele nesatisfăcătoare sau minciuna.

Apoi, există oameni care cer feedback și nu le place ce aud. Chiar și acest lucru poate echivala cu distrugerea carierei.

Un alt motiv care îi face pe oameni să stagneze în pozițiile lor este să creadă că vorbesc de la sine cuvintele lor, având în vedere că managerii pot fi surprinzător de surzi la încoronarea realizărilor tale.

Dacă o persoană vrea să înainteze în carieră, ea trebuie să fie dispusă să învețe lucruri noi, deoarece rezuful de a învăța noi tehnologii te lasă în urmă.

Să îți manifești furia la birou poate lăsa un gust amar superiorului tău și îți poate face, de asemenea, cariera să stagneze.