Obiceiuri nesanatoase: Cum sa bei cu ochii! (Video)

Apropo.ro / 15.11.2011, 17:00
Obiceiuri nesanatoase: Cum sa bei cu ochii! (Video)
A bea cu ochii, sau prin ochi, este un obicei popular in randul tinerilor din Marea Britanie sau Las Vegas. Pare amuzant, insa poti ramane fara vedere.

Ce nu face omul cand vine vorba sa bea bauturi alcoolice, dar sa nu ii miroasa si gura. In afara metodei bautul cu tamponul (o.b.), pe care multi o agreeaza, fie ca este supta bautura pe cale orala sau anala, iata ca exista si metoda bautului cu ochii.

Pana azi nu am stiut ca se poate bea si cu ochii, stiam doar ca se „soarbe” din priviri, insa omul invata cate ceva in fiecare zi.

Este socant, dar adevarat, iar tinerii nu se dau in laturi cand vine vorba sa se dea bravi in fata colegilor.

Teribilistii consuma shot-uri de votca in ochi de pe tare.ro

Cum se face? Se duce sticla… la ochi si toarna ca pe picaturile de ochi. Se spune asa ai sanse mari sa te imbeti mult mai rapid, cum este si in cazul bautului cu tamponul.

Specialistii avertizeaza asupra acestei metode care poate duce la orbirea persoanei in cauza. Oricum, in ochi nu iti poti pune mai mult decat cateva picaturi, insa acest joc copilaresc poate duce la pierderea vederii.

Odata intrat in contact cu alcoolul, se poate arde epiteliul ochiului, cel care regleaza intrarea lichidului in interiorul ochiului, sau poate conduce la infectii grave ale ochiului, si chiar orbire.

O tanara care a incercat acest experiment a fost consultata de catre un oftalmolog care a observat ca i-a fost afectata corneea. Pe viitor, tanara eleva ar putea ramane fara vedere, daca nu ia acum masuri.

Desi este o metoda terifianta si riscanta, exista multi adolescenti ce recurg la aceasta metoda, care o fac din cauza anturajului, care nu cunosc si repercursiunile distractiei lor.