Obsedată de Michael Jackson, Lady Gaga vrea ferma megastarului

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 13:15
Obsedată de Michael Jackson, Lady Gaga vrea ferma megastarului
Lady Gaga își dorește foarte mult să restaureze ferma Neverland, care i-a aparținut lui Michael Jackson.

Lady Gaga vrea să investească în Neverland, ferma californiană în care a locuit Michael Jackson. Artista americană vrea să o restaureze și să o readucă la gloria de odinioară.

Lady Gaga este o admiratoare înfocată a „regelui muzicii pop” și își dorește foarte mult ca fosta reședință a acestuia să fie restaurată. Nu o dată Gaga a cumparat obiecte ale megastarului decedat în urma unei intoxicații acute cu propofol, în 2009.

Michael cumpărase ferma de 1,2 kilometri pătrați în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreț american a operat o serie de modificări, incluzând pe acea proprietate un trenuleț pe șine, o grădină zoologică și un parc de distracții.

Ferma Neverland

Lady Gaga a devenit bună prietenă cu sora lui Michael, La Toya, și își dorește enorm să restaureze Neverland. Deși Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiții Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului – Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, și Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar și mama lui, Katherine Jackson, dețin în continuare o parte din proprietate.

Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, a cumpărat de curând 55 de costume și obiecte care au aparținut cântărețului Michael Jackson, la o licitație dedicată lui.

Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că se afla în negocieri avansate pentru a cânta în deschiderea celor 50 de concerte din turneul „This is It” pe care Michael Jackson urma să le susțină la Londra, începând din iulie 2009.