Obsesia cluburilor: Fly Project

Apropo.ro / 17.04.2006, 14:05
Obsesia cluburilor: Fly Project
Greșeala din primul lor single, una taxata de presa, fani și colegi, legata de dezacordul din versuri, "Noaptea ce vine și ziua de maine, ne prinde împreuna la petrecerea ta" i-a facut memorabili. Asta e! Cine nu știe gramatica are rezultate... Fly Project a ajuns una

Greșeala din primul lor single, una taxata de presa, fani și colegi, legata de dezacordul din versuri, „Noaptea ce vine și ziua de maine, ne prinde împreuna la petrecerea ta” i-a facut memorabili. Asta e! Cine nu știe gramatica are rezultate… Fly Project a ajuns una dintre trupele cele mai apreciate de la noi și cu un succes rasunator, mai nou și în Franța.

Albumul lui Tudor și al lui Dan, „Fly Project” e pe val, cluburile, dar și posturile de radio și tv, par sa îi iubeasca foarte tare. Barurile și cluburile de la noi difuzeaza, în mod surprinzator, cate trei-patru piese de-ale lor.

Totuși, pe buna dreptate, caci materialul lor este unul de luat în seama. De la piesele ritmate pe care cele doua voci, aproape electronice, se potrivesc ca laptele cu cozonac, pana la versurile vesele (cui îi mai pasa de greșeli!?), pe care baieții ne invita la dans, albumul este unul de pop-dance, numai bun pentru serile calduroase de jonglat prin cluburi și terase.

De la „Raisa”, primul lor single care ne-a turbat aproape cu „nananana-urile” ei, la „Chayenne” care are un început aproape înnebunitor, „Lumea mea” – saltareața, pana la „Ultima seara”, o balada dance, sau „Rebirth” care te duce un pic cu gandul la Marius Moga, și nu numai datorita numelui piesei.

Citește ce mai pregatesc baieții de la Fly Project, doar în

Tags: