Obsesia pentru Pop-Tarts a lui Jerry Seinfeld se transformă într-un film Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2021, 09:45
Obsesia pentru Pop-Tarts a lui Jerry Seinfeld se transformă într-un film Netflix

Jerry Seinfeld a spus-o răspicat de mai multe ori: nu va mai face alt sitcom, după ce a fost autorul a ceea ce reprezintă, cel mai probabil, unul dintre cele mai amuzante și iubite seriale de televiziune din toate timpurile. Motiv pentru care acum se îndreaptă spre o altă zonă creativă – filmul.

Relația sa bună cu Netflix tocmai s-a concretizat într-un nou proiect important. Jerry Seinfeld va juca, va regiza și va produce filmul Unfrosted”, o comedie a cărui scenariu îl va scrie împreună cu Spike Feresten și Barry Marder, inspirat de o glumă pe care a spus-o într-un spectacol de stand-up comedy despre invenția care a zguduit lumea, Pop-Tarts.

Conform Netflix, producția va începe primăvara viitoare.

Jerry Seinfeld a semnat un acord în 2017, care i-a adus seria de interviuri Comedians in Cars Getting Coffee la Netflix, precum și episoadele speciale de stand-up Jerry Before Seinfeld și 23 Hours to Kill. În plus, Netflix a făcut anul trecut un acord global pentru a transmite episoade de Seinfeld timp de cinci ani, începând cu anul acesta.

Contractul pentru Unfrosted a fost confirmat de curând, iar Seinfeld a explicat originile legate de pandemie ale filmului: „Pentru că am fost toți blocați în case, uitându-ne la nesfârșite fețe triste la televizor, am crezut că acesta ar fi un moment bun pentru a face ceva care să ne destindă”, a spus el. „Așa că am luat Pop-Tart-ul meu din stand-up și l-am transformat într-un film de comedie uriaș și nebun.”

Seinfeld a deconstruit gluma Pop-Tart și într-un segment video pentru The New York Times. A povestit momentul în care, copil fiind, lumea lui a fost zguduită de plăcințelele cu dulceață pentru micul dejun. „De unde au știut că ar fi nevoie de un dreptunghi încălzit umplut cu dulceață, cu aceeași formă ca și cutia în care vine și cu aceeași valoare nutrițională ca ambalajul?”

Experiențele de până acum în film ale lui Jerry Seinfeld au fost destul de limitate. A fost co-scenarist, producător și a jucat rolul lui Barry B. Benson în filmul de animație DreamWorks din 2007, Bee Movie și a fost producătorul executiv și personajul principal al documentarului Comedian”, din 2002.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Jerry Seinfeld tocmai s-a îmbogăţit cu 22 de milioane de dolari!