Octavia Geamănu a născut un băieţel: „În urmă cu 7 luni, lucrurile nu erau prea roz”

De: Cătălina Matei / 21.11.2016, 10:34
Octavia Geamănu a născut un băieţel:
Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 a devenit mămică. Frumoasa blondă a adus pe lume un băieţel care a primit prima lui notă de 10.

Deşi sarcina nu a fost lipsită de probleme, Octavia a reuşit să o ducă la bun sfârşit şi micuţul care va primi numele Andrei şi-a întâlnit părinţii. Tatăl lui, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, este foarte fericit, mai ales că şi-a dorit foarte mult acest copil.

Octavia Geamanu, decolteu de infarct la ştiri! Ce au putut vedea telespectatorii

 „În urmă cu 7 luni, pe când lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat în calendar, în dreptul datei 20.11.2016 – baby boy. Am avut încredere în Dumnezeu, în destinul meu şi-n medicul meu. Azi, la 11 şi-un pic, mă uitam la darul vieţii şi mă întrebam cu cine seamană. Le mulţumesc cu tot sufletul atât prietenilor mei, dr. Mehedinţu Claudia şi dr. Sorin Ionescu, cât şi echipei medicale, pentru că mi-au pus în braţe un băieţel de nota 10. Vă imaginaţi că, deşi mi-e somn de pic, nu pot să adorm de bucurie. Sp fiţi sănătoşi”, a scris Octavia pe contul de Facebook.