Octavia Geamănu, sarcină cu probleme: „Tratamentul e foarte complicat”

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 15:48
Octavia Geamănu, sarcină cu probleme:
Octavia Geamănu este însărcinată în 5 luni, însă bucuria aducerii pe lume a primului său copil este umbrită de anumite probleme de sănatate cu care se confruntă în această perioadă.

Medicii i-au descoperit vedetei tv că suferă de trobofilie. Prezentatoarea este nevoită să îşi facă periodic injecţii în burtă şi să stea în pat.

Octavia Geamanu, decolteu de infarct la ştiri! Ce au putut vedea telespectatorii

Trebuie ştiut că pacientele însărcinate, care au trombofilie, au posibilitate mai mare de a dezvolta complicaţii chiar şi în condiţiile unui tratament corect indus, în comparatie cu celelalte gravide.

„A trebuit să urmez un tratament mai complicat. Mai am 4 luni, abia aştept să vină în noiembrie. Prietenele mele mi-au spus că o să treacă repede sarcina şi apoi nu o să mai am timp de nimic. Mi-aş fi dorit să rămân activa, dar am avut probleme complicate. E o problemă pe care o au 80% din gravide. Din fericire, s-a descoperit la timp şi se tratează acum. Am descoperit că am trombofilie şi tratamentul este complicat. Am stat o lună şi jumătate la pat ca să fiu sigură că e totul ok. Acum sunt bine. M-am rugat la Dumnezeu şi nu m-a lăsat la greu. Am visat că voi avea un băieţel şi voi naşte în noiembrie. Asta se întampla acum 2 ani, cred că este un semn. Il va chema Andrei pe fiul nostru, vreau să fie copia lui Marian Ionescu. Am luat deja 6 kg, voi mai pune încă 2 kg pe luna din ce am citit. Deci mai am de pus 8 kg după cum spun specialiştii. Nu îmi fac griji”, a mărturisit Octavia Geamanu la un post tv.