Octavian Strunilă, dezvăluiri inedite din Madagascar: „Găsesc în fiecare seară, când dau cearşaful la o parte”

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 13:05
Octavian Strunilă, dezvăluiri inedite din Madagascar: „Găsesc în fiecare seară, când dau cearşaful la o parte”
Octavian Strunilă se află la peste 7.000 de kilometri distanţă de România, în Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru ”Ultimul Trib”, show ce va fi difuzat de Antena 1 în aceastã toamnã. Deşi prin natura show-ului, concurenţii sunt cei care vor fi supuşi unor încercări grele, nici pentru prezentatorul emisiunii lucrurile nu par să fie prea simple: ”E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăţi ciudate, nu ştii ce zboară în jurul tău, nu ştii ce gândaci, şopârle găseşti noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici şopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereţi, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă şopârliţã, povesteşte amuzat prezentatorul show-ului.

Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruşte, căci climatul, şocul cultural, condiţiile dificile şi jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre cãrora  concurenţii au fost nevoiţi să le facă faţă încă din prima zi: ”Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alţii dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric”, mărturiseşte prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorinţa de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenţii îşi găsesc resurse necesare să continue această experienţă exotică: ”Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenţi atât de descurcăreţi, în toate ţările în care au filmat acest format.”

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.
Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.