Odiseea 2001la Constanta

Apropo.ro / 13.12.2001, 13:01
Odiseea 2001la Constanta
Vernisajul expoziției fotodocumentare "Odiseea 2001", o retrospectiva a celui mai original experiment cultural internațional al anului organizat de Institutul Internațional al Teatrului Mediteranean, va avea loc vineri, la Muzeul Marinei Române din Constanța.

Vernisajul expoziției fotodocumentare „Odiseea 2001”, o retrospectiva a celui mai original experiment cultural internațional al anului organizat de Institutul Internațional al Teatrului Mediteranean, va avea loc vineri, la Muzeul Marinei Române din Constanța.

Vernisajul va avea loc în prezența invitatului de onoare Richard Martin, directorul Teatrului Toursky din Marsilia și vicepreședintele I.I.T.M., inițiatorul proiectului.

Pentru a oferi unui numar cît mai mare de vizitatori posibilitatea de a reconstitui cu ajutorul fotografiilor, pliantelor, harților turistice și imaginilor video traseul celor aproape 7.000 de mile marine strabatute în perioada 4 iunie – 9 august 2001 de nava-școala „Constanța”, care a inclus 16 escale în porturi din noua țari din bazinul Marii Negre și Mediteranei, expoziția va fi deschisa pîna la 1 februarie 2002.