Oferta speciala Tarom, începînd cu 20 iulie

Apropo.ro / 19.07.2004, 12:22
Oferta speciala Tarom, începînd cu 20 iulie
Tarom va lansa, în data de 20 iulie, cu ocazia Zilei Aviației Române, o oferta speciala de vara atît pentru zborurile interne, cît și pentru cele externe, se arata într-un comunicat al companiei. Astfel, prețul unui bilet dus-întors, pentru orice destinație

Tarom va lansa, în data de 20 iulie, cu ocazia Zilei Aviației Române, o oferta speciala de vara atît pentru zborurile interne, cît și pentru cele externe, se arata într-un comunicat al companiei.

Astfel, prețul unui bilet dus-întors, pentru orice destinație interna, va fi de 59 de euro. Tarom opereaza în prezent zboruri spre Timișoara, Cluj, Tg. Mureș, Bacau, Baia Mare, Iași, Oradea, Satu Mare și Suceava.

Destinațiile externe incluse în oferta speciala sînt Bruxelles (199 de euro), Roma (199 euro), Milano (199 euro), Istanbul (129 euro), Chișinau (99 de euro), Viena (299 de euro), Tel Aviv (250 euro) și Budapesta (149 de euro).

De asemenea, persoanele care vor calatori spre Munchen vor putea cumpara bilete dus-întors la prețul de 149 euro, la zborurile cu plecare din Cluj sau Sibiu, respectiv 189 euro la cursele din București.

Un bilet pe ruta Cluj-Frankfurt va costa 149 de euro, în timp ce pentru aceeași destinație cu plecare din București prețul va fi de 189 euro.

Oferta Tarom este limitata și supusa unor termene și condiții. În plus, tarifele anunțate nu includ și taxele.

Mediafax