Oferte pentru vacanța de Paște, la Târgul de Turism al României

De: Dragos Tanase / 11.03.2014, 17:00
Oferte pentru vacanța de Paște, la Târgul de Turism al României
Astăzi, a avut loc conferința de deschidere a Târgului de Turism al României (TTR). Cu această ocazie, mai mulți reprezentanți din sistem au făcut precizări utile, în ceea ce privește vacanța de Paște.

„Bulgaria, Grecia, Turcia și Israel sunt destinațiile externe preferate de românii care vor călători în vacanța de Paște, în timp ce în România cei mai mulți vor alege Bucovina și Valea Prahovei”, a declarat Corina Martin, vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

În timp ce Rodica Pencea, secretar general al Organizației Patronale a Turismului Balnear din România, a precizat că „stațiunile balneare sunt, de asemenea, solicitate în perioada Sărbătorilor Pascale, în special Băile Felix, Sovata, Covasna”.

„Am pregătit pachete speciale, începând de la 395 lei/persoană pentru trei nopți de cazare cu masa de Paște, în Băile Felix. În acest an a crescut mult oferta societăților balneare pentru astfel de pachete, inclusiv în cadrul TTR”, a completat ea.

Târgul de Turism al României va reuni, în perioada 13 – 16 martie, un număr de 280 de companii din 24 de țări, pe o suprafață expozițională de aproximativ 16.000 de metri pătrați.

Programul de vizitare va fi, în perioada 13 – 15 martie 2014, între 10,00 – 18,00, iar în data de 16 martie, între orele 10,00 – 16,00. Prețul biletului de intrare este de 15 lei.