Ofertele se ţin lanţ! Ce face Laura Bretan după Românii au talent? Cereri pentru concerte din 9 ţări

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 11:54
Ofertele se ţin lanţ! Ce face Laura Bretan după Românii au talent? Cereri pentru concerte din 9 ţări
Laura Bretan a câstigat ediţia din acest an a concursului “Românii au talent” şi implicit marele premiu de 120.000 de euro.

Tânăra de 14 ani a stârnit un interes major peste tot în lume, iar profesoara ei de canto, care o meditează în privat, în SUA, dezvăluie că a primit cereri de a susţine spectacole sau de a înregistra albume în nouă ţări.

Pe 3 iunie, Laura Bretan a câştigat finala “Românii au talent” (PRO TV) şi premiul de 120.000 de euro, iar la preselecţiile din SUA, de la “America’s Got Talent”, a fost trimisă direct în semifinală, după ce solista Mel B a apăsat butonul auriu. Astfel, Laura Bretan are mari şanse să câştige şi premiul americanilor, care se ridică la uriaşa sumă de un milion de dolari.

“Din primăvara anului trecut mă ocup de educaţia muzicală a Laurei, în special cea vocală. Lecţiile se desfăşoară în particular, ori la ea acasă, ori la mine (ambele sunt stabilite în Chicago)(…) După prestaţia de la «Românii au talent», pot să vă spun că a primit invitaţii peste tot în lume, începând cu Dubai, Spania, Polonia, Franţa, Turcia, Hawaii, Japonia şi lista continuă. A fost contactată de cea mai mare casă de discuri de muzică clasică din Germania, de unul dintre cei mai mari agenţi din Austria. Însă preocuparea ei majoră este şcoala”, a declarat Nicoleta Roman, care este şi artist liric la Orchestra Simfonică din Chicago pentru graiul.ro.

Laura este elevă în clasa a opta la Şcoala Româno-Americană Creştină Logos din Niles, statul Illinois.