Ofertele se ţin scai de Florin Ristei! Află ce propunere a acceptat!

De: Cătălina Matei / 15.06.2016, 12:47
Ofertele se ţin scai de Florin Ristei! Află ce propunere a acceptat!
Pe Florin Ristei succesul nu l-a schimbat. A muncit din greu, iar acum se bucură de notorietate.

Vara aceasta, Antena 1 difuzează “FANtastic Show”, o nouă emisiune de divertisment al cărei prezentor va fi Florin Ristei. FANtastic Show este o producţie de divertisment, în care două echipe de vedete se vor duela în probe de muzică şi amuzante.

Producţia va fi prezentată de Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al X Factor, iar cele două echipe de duelişti, cea roşie şi cea verde, vor fi conduse de Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu. Show-ul va avea şi un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia “la plăcere” anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut.

“Duetul popular”, “Traduceri muzicale”, “Karaoke cu… cuvinte”, “Paharele cu masa rotundă”, “Alfabetul” sau “Ruleta imitatorilor” sunt doar câteva dintre cele 11 probe în care se vor duela cei şase din platou.

Florin Ristei: „Am pornit cu puţine emoţii, fireşti de altfel, dar când ai lângă tine o echipă pe care o cunoşti şi nişte artişti participanţi în emisiune care îţi dau încredere şi te încurajează, nu poate fi decât bine.”

 „Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ştefănescu şi că o să-mi întâlnesc mai vechii şi mai noii colegi care vor veni alături de noi să ne distrăm în acest nou proiect”, spune Liviu Vârciu.
 
“Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu la “Te cunosc de undeva!”. Mi-am dat seama că lumea ne place, ne vrea şi sunt sigur că ne va urmări şi la “FANtastic Show”. La filmări, noi ne-am distrat foarte mult şi sunt convins că şi telespectatorii o vor face din faţa micilor ecrane. Le va plăcea cu siguranţă acest format nou, fresh şi distractiv. Iar eu mă bucur foarte mult că sunt din nou pe platouri cu Liviu Vârciu şi că, de data asta, va trebui să ne şi “războim” (râde)”, spune Andrei Ştefănescu.