Offf, de Valentine’s Day iar singur!

Apropo.ro / 08.02.2008, 14:24
Offf, de Valentine's Day iar singur!
Nu ai pe cineva acum si ziua de Sf. Valentin parca iti accentueaza acest lucru. Ai impresia ca toata lumea stie.

Nu ai pe cineva acum si ziua de Sf. Valentin parca iti accentueaza acest lucru. Ai impresia ca toata lumea stie. Nu este sfarsitul lumii acum ca nu ai pe cineva langa care sa petreci, de altfel poti fi langa prietenii care sunt in aceeasi situatie sau care nu respecta aceasta zi.

Fa ce iti doresti

Important este sa iti acorzi si tie timpul de care aveai nevoie si sa mergi la cumparaturi. Ce naiba, daca nu ai cui sa cumperi un cadou, iti poti cumpara tie doua. Ai grija sa nu ajungi acasa fara un leu in portofel. De ce sa nu fi si tu in centrul atentiei.

Iubeste-i pe toti

Iubesti, vrei si sa arati. De ce sa lasi aceasta zi doar pentru a arata partenerului ca il iubesti? Oare altcineva nu merita atentie, ca de exemplu familia sau prietenii? Poate fi catalogata ca o zi a iubirii, prieteniei si nu doar in cuplu. Trimite felicitari tuturor Valentinilor care sunt aproape de tine.

Pleaca undeva

De Valentine’s Day urca-te in masina alaturi de prieteni si iesiti undeva, oriunde, dar departe de oras. Evitati cuplurile care fac schimb de miere, lacrimi si dragoste eterna. Iesiti la un gratar si o bericica sa stie si Valentin ca se poate si altfel.

Gandeste pozitiv sa il gasesti pe Valentine’s

Nu ai de ce sa te agiti ca nu ai partener. Stiai ca sunt o gramada de Valentini care asteapta ca si tine sa gaseasca pe cineva? Nu ai nevoie decat de un click si o fereastra de internet ca sa va gasiti. Cine stie din ce colt apare Cupidon.

Invita pe cineva in oras

Daca chiar nu mai ai stare sa ramai in casa la tv atunci nu astepta ca telefonul sa sune, ci suna tu (un coleg, o amica, etc) si fa o invitatie la un cico. In acest mod te vei afla si tu printre cei care au fost loviti de sageata lui Cupidon. In plus in aceasta perioada sunt organizate si o garamada de evenimente si concerte in aer liber. Distractia conteaza….poate pana la urma iese ceva, cine stie.

Nu privi lumea ca pe Un Cuplu Fericit

Unde intorc capul vad numai oameni fericiti, tinandu-se de mana, facandu-si declaratii siropoase de amor, juraminte vesnice. De ce sa fi concentrat doar pe astea cand mai exista si altceva in jur. Si, te-ai gandit vreodata, ca nu toate cuplurile care sunt in jurul tau sunt fericite? Mai bine incerci sa-i identifici pe cei care sunt ca tine (muuulti).

Valentine’s Day: o singura zi pe an

Esti singur de Valentine’s. Sau chiar pana acum ai stat fara cineva alaturi. Nu fi complet descurajat si de tine depinde ca la anul sa ai iubitul/iubita langa tine. Viata ne rezerva surprize chiar daca nu vrem. Ai in continuare incredere in tine si pastreaza atitudinea pozitiva. Ce bine ca Valentine’s Day este doar o data pe an.