„Official Top 20 Whitney Houston” – secretele divei la MTV

De: Cătălina Matei / 16.02.2012, 13:22
"Official Top 20 Whitney Houston", o emisiune cu informaţii mai puţin cunoscute despre cele mai de succes piese ale regretatei artiste, va fi difuzată sâmbătă şi duminică la MTV.

„Official Top 20 Whitney Houston” va aduce fanilor artistei, dar şi tuturor telespectatorilor MTV un top cu cele vândute şi de succes single-uri din UK Chart, ale căror videoclipuri pot fi văzute la MTV (program tv) sâmbătă şi duminică.

„Official Top 20 Whitney Houston” va conţine şi informaţii despre fiecare piesă în parte, începând cu locul 20, pe care se află hitul din anul 2000 „I Learn From the Best”. Urmează „Exhale Shoop Shoop”, extras de pe coloana sonoră a filmului „Unde ne sunt bărbaţii?/ Waiting to Exhale”, care a câştigat un premiu Grammy pentru cea mai bună piesă R&B şi a intrat în US Billboard Hot 100 pe prima poziţie.
Dintre cele 20 de piese prezentate la MTV în acest weekend fac parte şi „I’m Your Baby Tonight”, „I’m Every Women”, „So Emotional”, „I Have Nothing”, „My Love Is Your love”, dar şi „Could I Have This Kiss Forever”, în duet cu Enrique Iglesias. Printre informaţiile mai puţin cunoscute şi care vor fi dezvăluite la MTV cu ocazia acestei emisiuni speciale în memoria lui Whitney Houston se află şi aceea că cei doi artişti nu s-au întâlnit nici măcar o dată atunci când au înregistrat melodia. Ei au lucrat în studiouri de înregistrare separate, Whitney aflându-se în Germania, iar Enrique în Los Angeles. Acest cântec a fost un hit în Europa, devenind rapid Nr. 1 în Suedia, Spania, Olanda, şi a ajuns pe poziţia a şaptea în topurile din Marea Britanie.

Care este piesa „vedetă” ce ocupă primul loc în „Official Top 20 Whitney Houston”, dar şi ce alte informaţii interesante vor fi prezentate în această emisiune dedicată artistei telespectatorii vor putea afla la MTV, în acest weekend, de la orele 13.00 şi 20.00.

Cântăreaţa şi actriţa Whitney Houston a murit pe 11 februarie, la Los Angeles, la vârsta de 48 de ani. Ea va fi înmormântată sâmbătă, la prânz, în oraşul ei natal Newark, din statul New Jersey.