OFICIAL Grupul Gândul, cel mai citit grup de presă din România în luna aprilie

Apropo.ro / 06.05.2020, 12:46
OFICIAL Grupul Gândul, cel mai citit grup de presă din România în luna aprilie

Grupul de presă Gândul este, potrivit datelor oficiale, nr. 1 în topul preferințelor românilor când vine vorba de știri online. Datele furnizate de SATI-BRAT demonstrează că Grupul Gândul a fost cel mai citit grup de presă în România în luna aprilie.

Site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro sau apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-a situat pe locul 1 în topul afișărilor cu 162.505.559 de afișări. Aceste cifre arată supremația absolută a celui mai citit grup editorial din România, Gândul depășind Ringier, RCS&RDS sau PRO TV.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE și Prosport LIVE, Grupul Gândul condus de Radu Budeanu reușește să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă! Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză, devenind astfel un conținut care nu este disponibil și la alți furnizori de știri din România!

Echipa redacțională mulțumește tuturor cititorilor pentru încrederea acordată și îi așteaptă în fiecare zi pe site-urile și produsele video din cadrului Grupului Gândul pentru a citi știrile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro

Ce reprezintă afișările?

O afișare de pagină unică, cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.