OFICIAL. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România şi în luna august

De: Andra Voiculescu / 01.09.2020, 15:03
OFICIAL. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România şi în luna august

Grupul de presă Gândul este, potrivit datelor oficiale, din nou nr. 1 în topul preferinţelor românilor când vine vorba de ştiri online, şi în luna august. Datele furnizate de SATI-BRAT demonstrează că Grupul Gândul a fost cel mai citit grup de presă din România şi în perioada 1-31 august.

Site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-au situat pe locul 1 în topul afişărilor în luna august, cu 202.317.834 de afişări, depăşind toate celelalte grupuri de presă.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză. Grupul a pus accent începand cu acest an şi pe zona de video content, emisiunile Gandul Live cu Emma Zeicescu, ProSport Live dar şi interviurile CSID fiind în topul audienţelor pe internet.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Grupului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro

Ce reprezintă afişările?

O afişare de pagină unică înseamnă cumularea afişărilor de pagină generate de acelaşi cititor pe site în cadrul aceleiaşi sesiuni. O afişare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.