OFICIAL. Grupul Gândul este cel mai citit grup de presă din România. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afișări din .ro

De: Alex Manole / 11.04.2022, 12:36
OFICIAL. Grupul Gândul este cel mai citit grup de presă din România. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afișări din .ro

Grupul de presă Gândul a fost cel mai citit grup de presă din România în weekendul 9-10 aprilie 2022 conform datelor furnizate de SATI-BRAT. Urmatoarele două locuri au fost ocupate de Grupul RCS&RDS și Grupul elvețian Ringier.

Astfel, în data de 9 aprilie, Gândul Media Network a avut 5.271.316 de afișări, iar în data de 10 aprilie a avut 6.969.700 de afișări. CANCAN.ro, membru al Gândul Media Network, s-a situat pe locul 1 ca număr de afișări duminică 10 aprilie, fiind cel mai citit site de știri la nivel national în această zi, cu 801.778 de cititori unici și 3.464.974 de afișări.

Ce reprezintă afișările?

O afișare unică de pagină cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat luna trecută și platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

CITEȘTE ȘI: Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30 iar Marius Tucă Show de la 20.00

Foto: Grupul Gândul