OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de știri din domeniul Auto & moto și în luna septembrie

De: Andra Voiculescu / 08.10.2021, 10:25
OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de știri din domeniul Auto & moto și în luna septembrie

Site-ul ProMotor.ro deținut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 4 milioane de afișări, situându-se astfel pe primul loc la numărul de afișări în categoria de Auto & Moto, conform datelor SATI.

ProMotor este astfel site-ul lider adresat pasionaților auto și specialiștilor în devenire din România.

Site-ul a fost lansat inițial ca un proiect al diviziei de Internet a grupului MediaPro. Ulterior, acesta a intrat sub umbrela Publimedia si mai apoi sub Mediafax Group. Începand cu 2019, site-ul face parte din grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

În același an, 2019, publicația online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design și platformă-suport.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor și parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

CITEȘTE ȘI: Conferința ”Pensii Private – Soluția pentru viitor” în direct din studioul GÂNDUL LIVE, 30 septembrie de la ora 10.00

OFICIAL. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România şi în luna septembrie

OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afișări din domeniul Știință și tehnologie în luna septembrie

OFICIAL. Record istoric pentru site-ul go4it.ro – peste 100.000 de cititori unici într-o singură zi