Ogararu este dezamagit de hotararea lui Piturca

Apropo.ro / 15.05.2008, 10:42
Ogararu este dezamagit de hotararea lui Piturca
George Ogararu a spus ca a fost dezamagit la aflarea vestii ca nu face parte din lotul convocat de Victor Piturca pentru Euro 2008.

George Ogararu, fundasul lui Ajax Amsterdam, a spus ca este dezamagit deoarece nu face parte din lotul Romaniei, convocat de Victor Piturca, pentru Euro 2008, dar ca ramane cu satisfactia de a fi contribuit la realizarea calificarii la turneul final

"Succes Romania! Pentru un copil care iubeste fotbalul, sa fie candva prezent la un Campionat European, este un vis… pentru orice fotbalist reprezinta unul din principalele obiective ale carierei, moment in care poti atinge apogeul acesteia. Din cate mi-au spus diferiti colegi, «acolo» se naste un sentiment aparte. Asa si trebuie sa fie, daca, doar ca simplu telespectator, nu am trait vreun meci mai intens decat cele ale nationalei in astfel de competitii. Cred ca nu are rost sa mai mentionez starea mea de spirit in urma deciziei selectionerului de a renunta la serviciile mele pentru acest turneu final. Raman insa cu satisfactia ca am putut ajuta aceasta frumoasa echipa sa se califice si sper ca cei alesi sa faca «acolo» meciurile carierei lor, iar la sfarsit sa fim cu totii mandri de echipa nationala a Romaniei. Bafta baieti!", a precizat Ogararu pe site-ul personal.