Ogica se întoarce. Și face zgomot!

Apropo.ro / 20.03.2005, 15:54
Ogica se întoarce. Și face zgomot!
Hasta la vista Mihai Radulescu L-au trecut prea repede din teren în studio, ca alta scuza nu-i gasim. Uita ca mai trebuie sa-i asculte și pe invitați și uita ca orice emisiune televizata trebuie sa aiba ceva care sa semene (macar) a concluzii. Mai uita și ca are


Hasta la vista
Mihai Radulescu
L-au trecut prea repede din teren în studio, ca alta scuza nu-i gasim. Uita ca mai trebuie sa-i asculte și pe invitați și uita ca orice emisiune televizata trebuie sa aiba ceva care sa semene (macar) a concluzii. Mai uita și ca are nevoie de documentare. Și crede ca CFR Marfa are înca monopol. Wrooong! Poate monopol pe vagoane ruginite, ca privatizarea cica a început din 2002. Oricum, s-au înfipt deja destui în placinta. Domnu’ Radulescu, știți ca TVR-ul nu mai e singurul post de televiziune din Romania?

Talk to the hand
De la Vegas

Aleluia! A explicat în sfarșit cineva de ce au aparut calușarii aia pe scena la Eurovision, de s-a luat lumea cu mainile de cap. Cica n-au aterizat acolo din greșeala, ci aveau un moment regizat și repetat tocmai cu cei care încercau sa cante. Ca doar de aia avea el cravata roșie, iar ea rochie turcoaz. Cum de ce? Ca sa se asorteze cu calușarii. N-ați înțeles? Nici noi. Dar ei erau încantați de rezultat.

I’ll be back
Stancu Ogica
Ogica se transforma încet-încet din jucator la loto în vedeta TV. Și învața regulile destul de repede. Știe ca, de fiecare data cand i se întampla ceva, trebuie sa sune toata presa, ca altfel ramane doar un jucator la loto. Știe și ca își asigura prezența pe sticla daca acuza Poliția și Parchetul. Oare cand va afla ca ajunge idolul poporului daca participa la „Stele verzi”?

Tags: