Okan Koc spune ca Mircea Lucescu l-a distrus

Apropo.ro / 13.07.2004, 10:19
Okan Koc spune ca Mircea Lucescu l-a distrus
Jucatorul echipei Beșiktaș, Okan Koc, a declarat ca tehnicianul Mircea Lucescu l-a distrus în sezonul trecut, cînd a antrenat formația din Istanbul, deoarece nu i-a dat șansa de a evolua, informeaza cotidianul "Milliyet", în ediția sa electronica. "Lucescu m-a

Jucatorul echipei Beșiktaș, Okan Koc, a declarat ca tehnicianul Mircea Lucescu l-a distrus în sezonul trecut, cînd a antrenat formația din Istanbul, deoarece nu i-a dat șansa de a evolua, informeaza cotidianul „Milliyet”, în ediția sa electronica.

„Lucescu m-a distrus. Toata lumea a vazut, anul trecut, cum poate un antrenor sa distruga un fotbalist. Lucescu simțea o repulsie fața de mine pe care nu am înțeles-o niciodata. El nu mi-a dat șansa de a juca nici cînd echipa a avut un parcurs bun, și nici cînd au fost probleme. A fost un coșmar sa fiu mereu lasat deoparte”, a spus Koc.

Fotbalistul turc a criticat comportamentul lui Lucescu dupa meciul pierdut, cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în fața echipei Fenerbahce. „Îmi amintesc ca dupa meci Lucescu a trecut pe la fiecare jucator sa îl consoleze. Cînd a venit rîndul meu, el a întors capul. Nici macar nu s-a uitat la mine”, a adaugat Koc.

Okan Koc a precizat ca Vicente del Bosque, noul tehnician al echipei Beșiktaș, este un antrenor deosebit, care este precum un tata pentru jucatori.

Mediafax