Olaroiu spune ca meciul Stelei cu Jiul nu a fost unul reușit

Apropo.ro / 02.06.2006, 15:29
Olaroiu spune ca meciul Stelei cu Jiul nu a fost unul reușit
Tehnicianul Cosmin Olaroiu a declarat, sâmbata, ca Steaua nu a facut un meci reușit cu Jiul Petroșani, partida terminându-se cu scorul de 1-0 pentru gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a XXIX-a a Diviziei A. "Daca vom ieși campioni înca de duminica? Nu depinde de

Tehnicianul Cosmin Olaroiu a declarat, sâmbata, ca Steaua nu a facut un meci reușit cu Jiul Petroșani, partida terminându-se cu scorul de 1-0 pentru gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a XXIX-a a Diviziei A.

„Daca vom ieși campioni înca de duminica? Nu depinde de noi, ci de Rapid și Sportul, noi trebuie sa câștigam la Vaslui. Am avut ceva probleme și asta ma îngrijoreaza. Nu a fost un meci reușit, nu am realizat tot ce ne-am propus. Era o atmosfera ca de antrenament și se simte acest lucru. Steaua a mai pațit așa ceva cu Bistrița în tur și a pierdut. Niciun meci nu este ușor, la Vaslui trebuie sa punem probleme, nu trebuie sa așteptam. FC Vaslui este o echipa buna, trebuie sa fim atenți și sa jucam mai bine ca azi”, a spus Olaroiu.

Tehnicianul a facut referiri și la jucatorii Sorin Paraschiv și Mirel Radoi, înlocuiți în minutele 15, respectiv 46. „Paraschiv a facut o contractura, nu am riscat și l-am schimbat, sper sa nu fie probleme. Radoi a resimțit dureri la genunchi, la colateralul intern, i se umflase genunchiul, am discutat cu el, el de obicei joaca și cu dureri, dar acum a spus ca are dureri foarte mari și am considerat ca este mai bine sa-l înlocuiesc”, a spus Olaroiu.

Atacantul Nicolae Dica a declarat ca fotbalul este urât fara spectatori. „Speram sa fim campioni de duminica și aș paria pe Sportul care sper sa încurce Rapidul. Nu sunt antrenor sau conducator ca sa spun cine vine la Steaua, dar cred ca și Jiul ar trebui sa faca un egal cu Rapid, ca sa nu mai aiba griji”, a spus Dica.

Fundașul George Ogararu a mulțumit suporterilor, care deși nu au putut asista la meci, au afișat un banner cu mesajul: „O stea pleaca din galaxie – respect George Ogararu”. „Le mulțumesc suporterilor pentru acel banner, sunt bucuros și vreau sa ne luam ramas bun la Vaslui, unde sper sa vina în numar cât mai mare. Nu am vazut ca a fost meci de vacanța, noua ne-a fost destul de greu. Sper sa se termine mai repede și sa nu avem emoții pâna la ultimul meci, dar oricum totul depinde de noi”, a afirmat Ogararu.

Antrenorul echipei Jiul Petroșani, Aurel Șunda, a afirmat ca meciul de sâmbata a fost ca un antrenament. „Un meci inedit, pe ploaie, fara spectatori, un antrenament, altfel nu-l pot caracteriza. Ne-am închis bine în aparare, dar nu am avut forța necesara în atac. Steaua este totuși Steaua”, a spus Șunda.

(Serviciul AUDIO al agen?iei MEDIAFAX va pune la dispozi?ie înregistrarea declarațiilor lui Cosmin Olaroiu, Nicolae Dica, George Ogararu și Aurel Șunda. Pentru a beneficia de acest serviciu puteți accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenției sau direct adresa de internet http://audio.mediafax.ro)

(Eugen Gheorghe; [email protected])

Mediafax