Olaroiu spune ca Salomir a avantajat Sportul

Apropo.ro / 20.05.2006, 14:03
Olaroiu spune ca Salomir a avantajat Sportul
Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat despre Marian Salomir, arbitrul partidei de duminica, dintre Steaua și Sportul, ca a avantajat formația pregatita de Gheorghe Mulțescu în meciul cu Poli Timișoara. "Salomir nu a acordat un penalti contra Sportului, la scorul de 0-0,

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat despre Marian Salomir, arbitrul partidei de duminica, dintre Steaua și Sportul, ca a avantajat formația pregatita de Gheorghe Mulțescu în meciul cu Poli Timișoara.

„Salomir nu a acordat un penalti contra Sportului, la scorul de 0-0, în meciul cu Poli Timișoara, dar nu m-am gândit niciodata la acest lucru. A spus ca nu a vazut și nu înseamna ca trebuie automat sa se întâmple același lucru și acum”, a spus Olaroiu.

Tehnicianul stelist a precizat ca greșelile de arbitraj care au favorizat echipa Sportul nu au fost mediatizate la fel cum s-a întâmplat atunci când arbitrajele au favorizat Steaua.

„S-au facut greșeli de arbitraj și în favoarea Sportului, dar nimeni nu a spus nimic. La fel, când am fost noi dezavantajați. Iar când s-a facut o greșeala în meciul cu CFR Cluj, toata lumea a scos în evidența asta și mai aveam puțin și vedeam faza cu Baciu și Tilinca și la meteo. Apar tot felul de presiuni legate de arbitri dupa meciul nostru de la Bistrița. Atunci au fost greșeli, dar jucatorii nu au avut nimic de comentat. Au fost erori și la alte meciuri și nimeni nu a facut tam-tam când s-a greșit împotriva Stelei”, a spus Olaroiu.

Meciul Sportul Studențesc – Steaua București va avea loc, duminica, de la ora 17.00, în etapa a XXVIII-a a Diviziei A.

Mediafax