Olaroiu: Sunt îngrijorat ca nu reușim sa ne impunem jocul

Apropo.ro / 11.11.2006, 13:59
Olaroiu: Sunt îngrijorat ca nu reușim sa ne impunem jocul
Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a aratat îngrijorat de faptul ca echipa Steaua nu reușește sa se impuna, apreciind evoluația formației Apulum Alba Iulia în meciul disputat, joi, în optimile de finala ale Cupei României. "Am întâlnit o echipa ambițioasa, bine

Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a aratat îngrijorat de faptul ca echipa Steaua nu reușește sa se impuna, apreciind evoluația formației Apulum Alba Iulia în meciul disputat, joi, în optimile de finala ale Cupei României.

„Am întâlnit o echipa ambițioasa, bine organizata, care s-a aparat bine, iar noi, ca de obicei, nu am știut sa profitam de ocaziile avute. Am primit gol la prima faza serioasa la poarta noastra, de faptul la primul șut pe spațiul porții și am suferit puțin. Sunt jucatori care au evoluat mult în ultima vreme și am odihnit o parte dintre ei. Schimbarile acestea, mai ales în aparare, nu dau siguranța, dar Baciu a jucat foarte bine. Saban, care a revenit dupa un timp, a aratat o oarecare nesiguranța. Ma îngrijoreaza ca nu reușim sa înscriem și sa ne impunem de la început”, a spus Olaroiu.

Tehnicianul echipei Steaua a precizat ca Valentin Badea, care a fost înlocuit în minutul 67, din cauza unei accidentari, are o contuzie la genunchi, dar nu este vorba de ceva grav. „S-a vazut și ca Neșu și Cristocea nu au mai jucat de mult, dar ușor-ușor se vor pune pe picioare, pentru ca sunt jucatori importanți pentru Steaua”, a mai spus Olaroiu.

Antrenorul formației Apulum, Mihai Zamfir, s-a aratat mulțumit de evoluția echipei sale în meciul cu Steaua. „Am încercat sa ne depașim condiția și am reușit în multe momente. Suntem o echipa mica, dar meciul cu Steaua ne-a aratat ca mulți dintre jucatori au o perspectiva frumoasa. Îi doresc Stelei sa câștige trofeul, ca sa ne consolam cu ideea ca ne-a scos câștigatoarea Cupei”, a spus tehnicianul.

Echipa Steaua București s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei României, dupa ce a învins, joi, cu scorul de 2-1 (1-1), formația Apulum Alba Iulia, în optimile de finala ale competiției.

Mediafax