Oldies Music Fest cu Bonnie Tyler, Smokie și Leo Iorga

De: Carmen Ulian / 19.08.2014, 14:00
Prima editie a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfasura in data de 13 octombrie 2014, la Sala Palatului din Capitală.

Prima ediție a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfășura în data de 13 octombrie și va cuprinde o serie de concerte susținute de artiști internaționali reprezentativi muzicii pop-rock din perioada anilor ’70-’90. În programul festivalului, organizatorii au inclus, de asemenea, și concerte ale artiștilor autohtoni care cuceresc constant noi generații de romani, prin intermediul melodiilor sale legendare. Trupa Smokie și celebra cântăreață rock Bonnie Tyler sunt invitații principali ai festivalului.

Cele două nume de rezonanță vor face o călătorie în timp și se vor opri împreună cu publicul spectator la momentele celor mai importante realizări de pe întreg parcursul carierei artistice. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestora, îmbinate armonios cu amintiri și dezvăluiri impresionante din viața marilor artiști vor transmite audienței starea de exaltare și emoția specifică oricărui act artistic major, de această dată, prezentat sub titulatura Oldies Music Fest. Evenimentul de la Sala Palatului va începe la ora 19:00 și se va încheia în jurul orelor 22:30.

concert

Publicul nostalgic, dar și cei mai tineri spectatori care au crescut ascultând muzica marilor artiști vor avea parte de o experiență inedită. Cele două concerte live gradioase susținute pe aceeași scenă de Bonnie Tyler și Smokie, luminile și efectele sonore speciale, vor reuși să impresioneze audiența dornică să celebreze sărbătoarea celor mai reușite creații muzicale pop-rock a acelor vremuri. Începând de la „It’s A Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”, „Lost în France”, sau „Goodbye to the Islands”, ce au făcut ca vocea artistei Bonnie Tyler să fie recunoscută instantaneu pe tot mapamondul, și ajungând până la ” Don”t Play Your Rock ‘n” Roll to Me”, „Alice”, „Lay Back în the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, și bineînțeles, cel mai popular single „Living Next Door to Alice”, piesele de rezistență ale trupei Smokie.

În același timp, pe scena cinematografului Patria, îndrăgitul solist LEO IORGA va reveni pe scenă, în ciuda tuturor problemelor de sănătate cu care acesta s-a confruntat în ultimele luni. Artistul va cânta din nou alături de chitaristul și compozitorul Adi Ordean. Noul lor proiect muzical denumit „PACT” se bucura de o componentă de legenda în istoria rock-ului românesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitara bass, Cătălin Dalvarea – tobe și Alex Ardelean – chitara. Spectatorii care vor alege să sărbătorească Oldies Music Fest alături de grupul PACT, se vor delecta cu piese de colecție, hit-uri lansate în perioada anilor 1988 – 1996 în formula COMPACT, precum: „TRENUL PIERDUT”, „SINGUR TE CAUT ÎN NOAPTE”, „SĂ‚ TE GÂNDEȘTI LA MINE”, „DUPĂ‚ ANI ȘI ANI”, „CINE EȘTI TU OARE” dar și cu multe alte piese ce promit o reprezentație live de neuitat.

leo iorga

Biletele pentru concertele Bonnie Tyler și Smokie de la Sala Palatului se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 150 lei și 500 lei, urmând a fi majorate cu 30 % începând din data de 1 octombrie. Cei interesați își pot procura biletele de la punctele de vânzare ale agenției Vreau Bilet, respectiv de la Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, de la sediul din Str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, de la Sala Palatului precum și online prin www.vreaubilet.ro sau prin sistemul de curierat rapid.

În cazul concertului ce va fi susținut de grupul PACT la Cinematograful Patria, biletele au fost puse în vnazare în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete a cinematografului precum și online prin www.vreaubilet.ro. Acestea sunt împărțite pe două categorii de preț : 75 lei pentru locurile ocupate la parter și loja și 65 lei pentru locurile situate la balcon.