Olga Verbiţchi, câştigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”

De: Alexandra Necsoiu / 24.05.2017, 16:03
Olga Verbiţchi, câştigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”
După succesul din 2016, când a câştigat cel de-al şaselea sezon „X Factor” de la Antena 1, Olga Verbiţchi lansează „Prietena ta”, primul single şi videoclip din carieră. Piesa pune în scenă o poveste de dragoste inocenta şi adolescentina, în care orice tânăr se poate regăsi.

„Când am înregistrat „Prietena ta”, piesa nu reprezenta ceva în strânsă legătură cu mine, nu mă regăseam în ea. Apoi, această poveste mi s-a întâmplat şi a devenit o parte din mine, ceea ce m-a ajutat să trăiesc fiecare vers. Mulţumesc mult celor care sunt alături mereu de mine, pentru mine şi mă susţin. Vă iubesc!“, declară Olga.

Muzica este compusă de Theea Miculescu şi Ionuţ Mădălin Roşioru, iar textul a fost scris de Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca, filmările au durat o zi şi au avut loc în Chişinău. Piesa poate fi ascultată aici: https://youtu.be/bS0MS0D3L2M .

Marţi seara, Olga şi-a sărbătorit ziua de naştere în cadrul unui eveniment surpriză organizat de Cat Music în Bucureşti, unde a lansat single-ul şi videoclipul „Prietena ta”, alături de prieteni şi artişti precum Mira, Cristina Vasiu, Uddi, Ilinca, June, dar şi oameni din presă. În mai puţin de 24 de ore, tânăra artistă a adunat peste 145.000 de vizualizări pe YouTube şi multe reacţii pozitive în mediul online.

Olga Verbiţchi are numai 16 ani şi este câştigătoarea sezonului al şaselea „X Factor” de la Antena 1. Originară din Chişinău, Olga a mai participat şi la concursul MusicForKids International Festival, unde a câştigat premiul cel mare.