Olimpicii din liceele bucureștene, premiați de către Municipalitate

De: Dragos Tanase / 01.11.2014, 15:00
Primarul General, Sorin Oprescu, i-a premiat ieri, la sediul Municipalității, pe olimpicii din liceele bucureștene, pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2014.

La eveniment au participat elevii olimpici, profesorii și părinții acestora, reprezentanții  Centrului de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Generale și ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

 „În felul acesta ne exprimăm respectul față de părinții și profesorii voștri, dar în primul rând față de voi, elevii care ați înțeles că prin munca puteți să vă împliniți idealurile. Le mulțumesc profesorilor care v-au fost alături și care au contribuit la consolidarea educației pe care ați primit-o de la părinții voștri”, a declarat Primarul General.

La eveniment au fost prezenți 64 de elevi din liceele bucureștene, aceștia fiind premiați cu diplome de excelență și tabere din partea Municipalității.

Cei 64 de elevi au obținut locurile I, ÎI sau III la olimpiadele naționale, la următoarele discipline: biologie, teologie, geografie, engleza, franceza, germana, latină, portugheză, limba romana, spaniolă, greacă, matematică, rusă modernă, tehnică, științe pentru juniori, arte vizuale-arhitectura și istoria artei, chimie, fizică, informatică, tehnologia informației și germana modernă.