Olivia Păunescu, atracţia locului la Cannes

Apropo.ro / 15.05.2012, 06:00
Olivia Păunescu, atracţia locului la Cannes
O legendă locală spune că ajuns o dată la Cannes vei reveni o viaţă. Ea se aplică şi în cazul Oliviei Păunescu, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi24.

Olivia Păunescu şi-a luat sora şi două prietene şi au plecat să se bucure de frumuseţea unui vacanţe de şase zile pe Coasta de Azur. Şi pentru că şi-au dorit să nu rateze nimic, fetele au închiriat o maşină.
„Am plecat în Franţa cu gândul că vreau să mănânc fructe de mare şi patiserie franceză. Ne-am plimbat la Saint Tropez, la Nisa, la Monte Carlo”, spune Olivia. La Cannes, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi24 a avut parte de mult răsfăţ. „Am ieşit în fiecare seară, peste tot am primit din partea casei căpşuni, shot-uri, la un moment dat chiar ne amuzam una de cealaltă că suntem atracţia locului deşi niciuna nu-şi dorea asta. Am vizitat toată Coasta de Azur, ne-am delectat în restaurantele foarte cochete din zona. Am mâncat macarons până m-am săturat şi foietaje cu caise”, spune Olivia Păunescu, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Digi24.