Olivia Steer a cedat! Ce le-a gătit copiilor? „Sunt o mamă deşteaptă” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 17:18
Olivia Steer a cedat! Ce le-a gătit copiilor?
Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt împreună de 13 ani şi au doi copii.

De aproape 10 ani, vedeta este raw-vegană, nu se mai foloseşte de foc pentru a pregăti mâncarea. De curând, însă, aceasta a făcut o excepţie. Fosta prezentatoare tv a gătit pentru familia ei.

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

Olivia Steer a pregătit scrumbrie de mare la cuptor cu sos de curry, roşii şi ardei gras şi a publicat dovada pe contul ei de Instagram. Fanii au reacţionat imediat: „Am crezut că eşti vegetariană!!!” / „Sunt raw-vegană chiar, dar pentru familia mea gătesc (printre altele) şi peşte”.

„La grădiniţă avem norocul de a beneficia de meniu raw-vegan, aşa că mănâncă crud si acolo. Pare restrictiv, dar nu e. Sora mea s-a îmbolnăvit de cancer si aşa, din carte în carte, am ajuns la concluzia că ce facem noi este greşit. Eu cred că oricine se poate îmbolnăvi de cancer dacă nu respectă nişte legi naturale. În vacanţe, când le miroase pizza şi vor, îi las. Sunt o mamă deşteaptă. În fiecare zi, la noi în familie, se bea suc de sfeclă, măr şi morcovi”, spunea Olivia Steer.