Olivia Steer a făcut scuba diving în Skiathos

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2012, 11:46
Olivia Steer a făcut scuba diving în Skiathos
Vara aceasta, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, a petrecut o vacanţă de basm împreună cu familia ei la malul Mării Egee.

Vedeta ACASĂ s-a îndrăgostit de frumuseţea insulei greceşti Skiathos, unde a practicat pentru prima dată scuba diving.
„Probabil, Skiathos e o mare iubire pentru toţi patru. Am găsit o insulă mai puţin călcată de turişti, plină de măslini, portocali şi localnici veseli. Marea e mai mereu lac, fără valuri sau cu valuri puţine, apă sărată şi limpede ca-n pahar. Dacă ai trecut pragul unei taverne oarecare, sigur te alegi cu mai mult decât cu o salată grecească savuroasă sau cu nişte fructe de mare. Te alegi cu prieteni noi”, spune Olivia.

Încurajată de soţul ei, Andi Moisescu, unul dintre juraţii show-ului „Românii au talent” de la Pro Tv, Olivia Steer şi-a luat inima-n dinţi şi a experimentat scuba diving.

„Trei săptămâni am fost zei şi zeite. Genul de vacanţă photoshopată, în care toţi sunt cu gura până la urechi şi nimeni nu-i crede că le poate fi atât de bine. David şi Andi au făcut sporturi de apă, s-au dat cu schiurile, cu placa, cu barca cu motor. O distracţie de care părea că nu se mai săturau. Eu am prins curaj pentru prima oară să fac diving, după ce Andi mi-a tot povestit experienţele lui de sub apă. Ca începătoare, am ajuns doar la o adâncime de 5 metri, dar am simţit că sunt în altă lume. În altă dimensiune. Am văzut şerpi lungi şi verzi înotând printre stânci, am văzut peştişori de aur, le-am dat de mâncare şi ei mi-au îndeplinit câte o dorinţă. M-am întins confortabil pe fundul mării şi am privit la alte stele”, povesteşte Olivia Steer.