Olivia Steer a nascut un baietel de nota 10

Apropo.ro / 29.09.2008, 10:37
Olivia Steer a nascut un baietel de nota 10, in greutate de 4 kilograme. Olivia si bebelusul se simt foarte bine, iar Andi Moisescu este mai fericit

Olivia Steer, vedeta PRO TV, a nascut in acest weekend un baietel de nota 10, in greutate de patru kilograme. Olivia si bebelusul se simt foarte bine, iar taticul Andi Moisescu este si mai fericit acum ca mai are un baietel.

Bebelusul Luca este "iscusit si prinde totul foarte repede" dupa cum declara chiar Andi. Tot Andi Moisescu a adaugat "In mai putin de cinci minute a inteles ce trebuie sa faca pentru a lua prima lui masa, asa ca Olivia l-a putut alapta fara niciun fel de pobleme".

Fratiorul cel mare al lui Luca, David, are 2 ani si abia asteapta sa isi cunoasca fratele mic, mai ales ca stie ca ii va aduce si un cadou. Andi povesteste amuzat "David vede in Luca un fel de Mos Craciun. De ziua lui, 25 septembrie, i-am luat o trotineta, iar el este convins ca fratiorul Luca i-a trimis-o".

Andi Moisescu se declara un supertatic fericit mai ales acum ca are doi barbati care sa ii duca numele mai departe. In ce priveste nasterea lui Luca, taticul declara "Am fost la fel de emotionat ca si la nasterea lui David, iar rezultatul a fost peste asteptarile mele".

GALERIE FOTO

andi moisescu, david si olivia steer

Â