Olivia Steer a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“, iar Gabriela Firea e „Naşă a multiculturalismului“

De: Alexandra Necsoiu / 16.05.2017, 14:44
Olivia Steer a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“, iar Gabriela Firea e „Naşă a multiculturalismului“
Cea de-a doua ediţie a galei Hate Awards, organizată de ActiveWatch, a premiat Primăria Capitalei pentru „reparaţia morală a Bucureştiului“, desemnând-o pe Gabriela Firea „Naşă a multiculturalismului“, în timp ce Olivia Steer şi Coaliţia pentru Familie s-au aflat pe lista neagră.


La Gala Hate Awards, desfăşurată luni la Teatrul Odeon din Bucureşti, ActiveWatch a premiat „cei mai merituoşi protagonişti ai exprimării responsabile“ şi a expus „cei mai stridenţi autori de mesaje de ură“, potrivit organizaţiei, citată de news.ro.

Câţi bani cere Andi Moisescu pentru un eveniment privat? Tarif de lux

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

Andi Moisescu sare în apărarea soţiei sale: “Olivia Steer a fost pur şi simplu linşată”

Cum arată acum fosta iubită a lui Andi Moisescu, milionară în euro! – FOTO

Olivia Steer, „asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali“

Astfel, Olivia Steer, fostă prezentatoare de televiziune şi activistă împotriva vacinării, a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“, pentru campania „vaccinare antitoleranţă faţă de comunităţile LGBT“. ActiveWatch a făcut referire la o declaraţie a Oliviei Steer referitoare la „ofensiva organizaţiilor LGBT“ şi la „o extincţia totală“ la care s-ar putea ajunge. „Un nou gigantic pericol agită echilibrul emoţional al doamnei Olivia Steer: homosexualitatea. Olivia, asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali, vrea să ne salveze de gay. Noul său front de luptă este o prelungire perfect logică a campaniei antivaccinare pentru că e limpede că dacă nu va fi stăvilită – cităm – «ofensiva organizaţiilor LGBT», poporul este ameninţat de «extincţia totală», o situaţie care o va lăsa pe Olivia fără obiectul de activitate, domnia-sa nemaiavând pe cine să apere de vaccinare“, a transmis ActiveWatch.

Gabriela Firea, „Naşa a multiculturalismului“

Pentru „hotărârea“ cu care Consiliul General al Municipiului Bucureşti a făcut loc unui Muzeu al Holocaustului şi Istoriei Evreilor din România şi pentru botezarea unei pieţe cu numele lui Elie Wiesel, ActiveWatch a acordat titlul de „Reparaţie morală Capitală“ Primăriei Municipiului Bucureşti, iar Primarul General al Capitalei Gabrielei Firea a primit distincţia de „Naşă a multiculturalismului“. „Drepturile omului sunt sever ameninţate de ascensiunea populismului, a politicilor naţionaliste extremiste, a iliberalismului care se manifestă în lume şi, recent, în imediata proximitate a României, iar, la noi, monştrii urii mârâie mocnit din câteva cuiburi neo-legionare. Pentru a preveni epidemia, ar fi de mare ajutor ca statul să îşi exprime sonor susţinerea valorilor solidarităţii umane. Din păcate, statul e foarte tăcut. De aceea ne-am bucurat să descoperim că, măcar la nivelul capitalei statului, cineva are curaj să înfrunte curentul populismului“, au susţinut reprezentanţii ActiveWatch.