Olivia Steer, anti-vaccin şi acum anti-avort! Vedeta a participat la un marş controversat

De: Cristiana Trifu / 29.03.2018, 11:43
Olivia Steer, anti-vaccin şi acum anti-avort! Vedeta a participat la un marş controversat
Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt împreună de 13 ani şi au doi copii.

Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină. După ce şi-a spus răspicat oprinia în privinţa vaccinurilor şi şi-a pus lumea medicală în cap, Olivia Steer creează noi controverse. 

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

Fosta prezentatoare a participat wekend-ul trecut la un marş pentru viaţă, manifestare prin care susţinătorii au militat pentru eradicarea avortului şi promovarea valorilor creştine.

 „Avem destule orfelinate ca sa ne permitem aducerea pe lume a copiilor nedoriţi? Poarte ar fi mai utilă popularizarea metodelor contraceptive pentru a nu se ajunge la avort”, i-a transmis o tânără vedetei.

În replică, Olivia Steer a explicat că susţine doar promovarea unor discuţii despre valorile familiei. „Nimeni nu-si propune să interzică sau să oblige pe nimeni de nimic. Fiecare e liber să consimtă sau nu să aducă pe lume un copil. Dar asta nu ne împiedică să discutăm, fără ipocrizie, despre implicaţiile morale, sociale, economice ale deciziilor noastre, nu-i aşa?”, a fost răspunsul prezentatoarei