Olivia Steer și Andi Moisescu așteapta un copil

Apropo.ro / 10.04.2006, 15:48
Olivia Steer și Andi Moisescu așteapta un copil
Olivia Steer, prezentatoarea uneia dintre cele mai urmarite emisiuni de la Pro TV, "Dansez pentru tine", și Andi Moisescu, realizatorul emisiunii "Apropo Tv", au un nou motiv de fericire: în curând vor deveni parinți, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. Fericirea celor doi

Olivia Steer, prezentatoarea uneia dintre cele mai urmarite emisiuni de la Pro TV, „Dansez pentru tine”, și Andi Moisescu, realizatorul emisiunii „Apropo Tv”, au un nou motiv de fericire: în curând vor deveni parinți, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Fericirea celor doi poate fi citita în privirea viitoarei mamici sau în vorbele pline de mândrie ale tatalui în devenire. Întrebat cum crede ca va fi el ca tatic, Andi spune ca spera sa fie „cel puțin la fel de bun precum mamica”, pe care o va „proteja cât mai mult pe toata perioada sarcinii, pentru a avea parte de cât mai putin stres în ceea ce privește interviurile, filmarile sau sesiunile foto legate de povestea aceasta”.

„Voi fi scutul ei, caci, fara suparare, pentru noi viitorul copil e o chestiune personala și nu un eveniment monden”, spune Andi Moisescu.

Olivia Steer este acum foarte ocupata cu prezentarea și realizarea materialelor cu vedetele și perechile de la „Dansez pentru tine” care lupta pentru împlinirea unor vise nobile. „Dansez pentru tine” este în acest moment cea mai urmarita emisiune de divertisment de vineri seara, de la toate posturile tv.

Mediafax