Olivia Steer, weekend romantic la Roma

De: Nicoleta Nicolae / 10.04.2012, 08:00
Olivia Steer, weekend romantic la Roma
Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, si soţul ei, Andi Moisescu, juratul emisiunii “Românii au talent”, au petrecut un weekend de vis la Roma.

Roma este oraşul în care Olivia Steer ar reveni întotdeauna cu drag, un loc fermecător, plin de cultură, artă şi istorie, ideal pentru încărcarea bateriilor: „N-a fost o vacanţa la Roma ca în film, a fost o fugă la Roma de două zile, în weekend, pe care am fructificat-o cât am putut. Am mers aproape de dimineaţă până seara să vizitam Roma turistică şi mai puţin turistică, să ne încărcăm cu energii noi”, spune Olivia Steer.
Vremea însorită, plimbările lungi pe străzile Romei, revederea unor obiective turistice, printre care faimosul Colosseum, dar şi: „Basilica di Santa Prassede, locul în care, se spune, venea Michelangello să se reculeagă; Termele lui Caracalla, o construcţie gigantică, ce putea să serveasca peste 1600 de persoane. Complexul întreg se întindea pe 11 hectare şi avea băi, saune, biblioteci, sală de sport şi grădini somptuoase. Adică ceva ce nu o să se mai construiască niciodată, oricât de disperată ar fi cursa electorală”, au făcut ca cele două zile petrecute de Olivia Steer şi Andi Moisescu în capitala Italiei să fie absolut fascinante.
Mai mult, Roma i-a oferit o surpriză extrem de plăcută frumoasei prezentatoare de la „Doamne de poveste”: „În Parcul Villei Borghese, întâlnirea răvăşitoare cu operele lui Bernini şi sculpturile antice romane şi greceşti, aduse pentru o scurtă expozitie de la Muzeul Luvru din Paris”, spune Olivia Steer.