Olsen: Este o înfrîngere îngrozitoare pentru echipa

Apropo.ro / 28.06.2004, 10:16
Olsen: Este o înfrîngere îngrozitoare pentru echipa
Selecționerul Morten Olsen a afirmat ca echipa Danemarcei a evoluat mai bine în prima repriza a meciului cu Cehia, pierdut cu scorul de 0-3 în sferturile de finala ale Euro-2004, și crede ca înfrîngerea este îngrozitoare pentru jucatorii sai. "Este o înfrîngere îngrozitoare, mai

Selecționerul Morten Olsen a afirmat ca echipa Danemarcei a evoluat mai bine în prima repriza a meciului cu Cehia, pierdut cu scorul de 0-3 în sferturile de finala ale Euro-2004, și crede ca înfrîngerea este îngrozitoare pentru jucatorii sai.

„Este o înfrîngere îngrozitoare, mai ales ca toți doream și credeam ca puteam cîștiga. Este un rezultat nemulțumitor, mai ales ca am jucat bine. Este bine ca am ajuns în sferturi, dar am fi putut ajunge mai departe”, a spus Olsen.

Olsen considera ca, deși echipa sa a jucat mai bine în prima repriza, nu a reușit sa fructifice ocaziile avute. „Am facut doua greșeli în trei minute. Aceasta a fost problema noastra pe tot parcursul turneului. În prima repriza nu i-am vazut nici pe Rosicky, nici pe Nedved. Ar fi trebuit sa nu le permitem sa înscrie primul gol. Ideea este ca cehii au fost capabili sa marcheze mult prea ușor avînd în vedere ocaziile avute. Ei au avut patru ocazii tot meciul”, a spus Olsen.

Selecționerul danez afirma ca deși jucatorii cehi au cîștigat meritat, reprezentativa lui Karel Bruckner nu a fost mult mai buna decît Danemarca. „Cehii au cîștigat meritat, dar nu pot spune ca echipa lor a fost mult mai buna ca a noastra. Este greu, dar acesta este fotbalul”, a spus Olsen.

Reprezentativa Danemarcei a ratat calificarea în semifinalele Euro-2004, dupa ce a fost învinsa de Cehia, cu scorul de 0-3. 

Mediafax