Olteanu: Alegerile pentru PE, in noiembrie sau decembrie

Apropo.ro / 07.08.2007, 14:07
Olteanu: Alegerile pentru PE, in noiembrie sau decembrie
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a apreciat, marti, ca alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc la sfârsitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie, partidele politice urmând sa stabileasca data exacta, probabil în luna septembrie. "Legal

Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a apreciat, marti, ca alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc la sfârsitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie, partidele politice urmând sa stabileasca data exacta, probabil în luna septembrie.

„Legal data alegerilor va fi anuntata înainte cu 60 de zile. Cred ca în luna septembrie se va face o consultare cu toate partidele politice si se va stabili data exacta”, a spus Olteanu.

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a solicitat, luni, Guvernului sa înceapa negocierile cu partidele pentru stabilirea datei alegerilor europarlamentare, democratii propunând organizarea acestui scrutin la sfârsitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie.

Mediafax