Om cu scaun la joc

Apropo.ro / 07.03.2006, 15:26
Om cu scaun la joc
Iti place sa stai incordat si chircit pe un scaun neergonomic in fata biroului in timpul reprizei de gaming? Putin probabil. Mai bine te lasi pe spate. Monitorul iti va urma privirea, iar tastatura va veni dupa degetele tale ca un catel dresat. Nu sunt visuri desarte. Nethrone este un

Iti place sa stai incordat si chircit pe un scaun neergonomic in fata biroului in timpul reprizei de gaming? Putin probabil. Mai bine te lasi pe spate. Monitorul iti va urma privirea, iar tastatura va veni dupa degetele tale ca un catel dresat. Nu sunt visuri desarte.

Nethrone este un fotoliu – sau mai de graba un tron daca te iei dupa nume – complet ergonomic si reglabil dupa orice rigori. Faza tare e ca de el „lipesti” un monitor, tastatura, mouse sau chiar joystick, iar acestea isi iau locul confortabil si ajustabil ca sa nu obosesti nici o secunda, sau nu care cumva sa faci vreun carcel. Sa nu crezi ca trebuie sa te ridici de pe tron ca sa cobori monitorul. In partea dreapta a scaunului ai butoane speciale pentru asta.

Tot la atingerea unor taste, tetiera se ridica si se coboara, spatarul se inclina, tastatura vine mai aproape de tine sau se departeaza, iar scaunul culiseaza inainte si inapoi pe cele doua bare care formeaza axa centrala a lui Nethrone. Bineinteles ca nu o sa te critice nimeni daca in loc sa crapi capul monstrilor din jocuri te vei uita relaxat la un film.

Producatorul spune ca poti fixa orice tip de monitor pe suportul special, dar ai grija sa-l prinzi bine. go4it! nu raspunde pentru consecinte daca iti cade TFT-ul in cap cand vei trage mai zdravan de mansa. Va trebui sa astepti pana in aprilie daca vrei sa-ti cumperi un Nethrone. Producatorii au promis ca primesc si comenzi din Romania la adresa [email protected].

Pret estimativ: 2.500 USD

www.nethrone.com

Sursa: