Omul care a avut 28 de joburi în 28 de săptămâni

Apropo.ro / 18.02.2014, 13:30
Omul care a avut 28 de joburi în 28 de săptămâni
La cei 29 de ani ai săi, Mishra muncește, învață și experimentează tot ceea ce îl atrage. Unde și cât a muncit aflați din cele ce urmează...

Jubanashwa Mishra, 29 de ani, a dat startul unui proiect ambițios în luna mai a lui 2013. Proiectul său presupunea să călătorească și să muncească cât mai mult.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Și-a dat demisia din postul de inginer software de la o companie pentru că nu își mai găsea locul acolo, și a pornit în aventura vieții sale. Timp de 28 de săptămâni a călătorit peste 24.000 de km în India și a avut nu mai puțin de 28 de slujbe în 28 de orașe diferite. A lucrat ca fotograf, profesor, regizor, consultant pe probleme emoționale, culegător de ceai, vânzător, jurnalist, regizor secund, pictor, mecanic moto, manager de hotel, ghid de rafting și multe, multe altele. Părinții l-au susținut până în momentul în care au aflat că este asistent la crematoriu.

Cu proiectul și ambiția sa, bărbatul speră că va motiva și alți tineri care îi vor afla povestea pentru a-și urma pasiunile și pentru a descoperi ceea ce ăși doresc să facă în viață, cu adevărat.

„Este un trend ascendent în India printre cei educați să urmezi medicina sau inginerie. De ce să te oprești aici când sunt o mulțime de alte profesii care iți pot aduce satisfacție, prin care te poți realiza sau la care visezi. Adolescența și anii ce urmează sunt uneori distruse de visele de carieră ale altora”, spune Mishra.

El a avut locuri de muncă în Manipur, Bihar, Rajasthan, Kerela, Gujurat și multe alte orașe, înainte de a se întoarce acasă, unde acum lucrează ca scriitor și speaker motivațional.

VEZI AICI PE UNDE A MAI LUCRAT