Omul care a intrat in Cartea Recordurilor mancand micul dejun

Apropo.ro / 13.09.2011, 14:37
Omul care a intrat in Cartea Recordurilor mancand micul dejun
Un englez este prima persoana care a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a terminat de mancat micul dejun in doar 1 ora si 20 de minute. Afla ce a mancat!

Englezul Steven Magee, in varsta de 29 de ani, este prima persoana care termina de mancat micul-dejun din restaurantul Hungry Horse din Corby.

Nici nu va imaginati cat de copios a fost micul-dejun al campionilor pentru care a intrat si in Cartea Recordurilor.

Meniul se numeste „The Big One”, iar dupa nume parca iti si imaginezi cam cata mancare poate fi intr-o farfurie.

mic dejun

Micul dejun „The Big One”

Pana la Steven, alti sase barbati au incercat sa doboare recordul, insa nu au reusit sa manance tot din farfurie.

Steven Magee, care obisnuieste sa manance la micul dejun cereale cu lapte, a avut in fata o adevarata provocare, timp de 1 ora si 20 de minute.

Micul dejun a fost compus din: sase cani cu ceai, trei carnati, trei burgeri, trei oua prajite, trei felii de bacon, trei budinci, ciuperci, fasole si un alt tip de carnati, waffles, cartofi copti, paine, unt, totul insumand 7.500 de calorii. Asta inseamna de trei ori mai multe calorii decat cele permise zilnic.

Farfuria cu micul dejun de la Hungry Horse cantarea nu mai putin de 3 kilograme, iar la sfarsit, Steven a lins si farfuria.

Daca va intrebati care a fost premiul pentru o asa competitie culinara, aflati ca fotografia lui Steven campionul va fi inramata si pusa pe unul din peretii restaurantului si a fost scutit de la plata micului dejun.

Stirea face parte din campania APROPO DE RECORDURI MONDIALE

Citește și alte articole despre recorduri inedite, apoi completează quizul nostru și câștigă!