Omul cu sobolani reintra in arena

Apropo.ro / 08.04.2002, 11:47
Omul cu sobolani reintra in arena
De ani buni, Dan Amariei si trupa sa reprezinta unul dintre stalpii de temelie ai scenei romanesti de rock alternativ. Despre ultimul album, intitulat "Ne punem in cap", se poate spune orice; mai putin insa ca ar fi trecut neobservat. Cu patru videoclipuri tot unul si unul, trupa Omul cu


De ani buni, Dan Amariei si trupa sa reprezinta unul dintre stalpii de temelie ai scenei romanesti de rock alternativ. Despre ultimul album, intitulat „Ne punem in cap”, se poate spune orice; mai putin insa ca ar fi trecut neobservat. Cu patru videoclipuri tot unul si unul, trupa Omul cu sobolani a taiat rasuflarea intregii comunitati underground (mai mult sau mai putin) de la noi.

Nu gresim cand spunem asta: la concertele baietilor, cluburile gem de fani in cvasidelir. Asta poate si din cauza ca Omul cu sobolani presteaza un show live excelent.

Mai nou, baietii s-au inchis intre peretii capitonati ai studioului propriu pentru a pune la punct piesele unui nou album. Inca nu ne-a fost dezvaluit numele acestuia, insa se pare ca vom avea de-a face cu o noua bomba de rock alternativ.

Au intervenit schimbari si in componenta trupei: in urma plecarii lui Nucu, Kaiser, basistul, a migrat la chitara, urmand a fi suplinit de un mai vechi membru, in speta Koks, care tocmai a parasit trupa Nitro. Piesa de pe noul album de care membrii trupei sunt, pana in momentul de fata, cei mai multumiti, se numeste „Copilul rebel” si s-ar putea transforma in primul extras pe single. In rest, om trai si-om vedea…

Sursa:

Tags: